English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Scuddy ηλεκτρικό πατίνι

gallery thumb


Τρίτροχο, γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον
Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι η νέα μόδα που κατακτά την Ευρώπη κυρίως στις χώρες όπου υπάρχει η υποδομή και φυσικά η κουλτούρα. Το Scuddy είναι ένα ηλεκτρικό τρίτροχο που μπορεί να κινείται με άνεση στον ειδικό τροχόδρομο για ηλεκτρικά οχήματα που δημιουργήθηκε σε πόλεις της Ολλανδίας και που αναμένετε να βρει μιμητές σε άλλες πόλεις της Γερμανίας όπου κατασκευάζεται. 
gallery thumb

Πρόκειται για μια ελαφριά κατασκευή που διπλώνει για εύκολη μεταφορά καταλαμβάνοντας μικρό όγκο ώστε η φόρτιση να είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει ακόμη και στο γραφείο. Προσφέρετε σε δύο εκδόσεις city και Sport ανάλογα τη διάθεση του αναβάτη. Και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν την ίδια αποσπώμενη μπαταρία με χωρητικότητα 512Wh και στην περίπτωση της City χρησιμοποιείται ένα μοτέρ με ισχύ 1kW που χαρίζει τελική 20km/h και αυτονομία 40 χιλιομέτρων. Η Sport έκδοση διατίθεται με κινητήρα 1,5kW που δίνει τελική 35km/h και πιο δυναμικές επιδόσεις όμως με ανάλογο τίμημα στην αυτονομία. Για μια πλήρη φόρτιση απαιτείται χρόνος από μία έως τέσσερις ώρες ανάλογα την κατάσταση των μπαταριών. Οι δύο εμπρός τροχοί έχουν διάμετρο 12,5 ίντσες με ξεχωριστό δισκόφρενο και ο πίσω αναλαμβάνει την ώθηση του πατινιού. Διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας έτσι ώστε να ελαττώνονται οι απώλειες ενέργειας. 
gallery thumb

Είναι μια ιδανική λύση για συνδυαστικές μετακινήσεις και παρά το αρχικό κόστος αγορά είναι ιδιαίτερα φθηνό στη χρήση. Οι πωλήσεις του Scuddy έχουν ήδη ξεκινήσει με τιμές από 2.999 ευρώ για την έκδοση City και 3.499 ευρώ για την Sport κι αρκετά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Videos:

Βασίλης Παπαδόπουλος